a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Kinderkampen

Kinderen een leuk vakantiegevoel geven vanuit één van de passies van Studio Mus, dat moet toch kunnen? Bekijk hieronder ons aanbod!

Boerderijkamp

Wat is er leuker voor kinderen dan buiten te ravotten en te spelen op een boerderij?

Als boerendochter groeide ik op tussen de weilanden en dieren. Een (zomer)vakantie stond gelijk aan : zon, rust, natuur, thuis zijn, rondstruinen, ontdekken, vervelen, fietsen, op de zandbergen spelen, moestuinieren, vrijheid, ademruimte,… en ga zo maar door. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Laat dat nu net hetgene zijn wat ik voor (mijn) kinderen ook zo belangrijk vind.

Tijdens deze dagen vinden we het heel belangrijk dat kinderen een fijn vakantiegevoel ervaren.

Niets moet! Ze moeten tijdens het schooljaar al zo veel. We ervaren vrijheid in ruimte en kijken  wat de dag ons brengt. Uiteraard binnen veilige, afgebakende grenzen onder het toeziend oog van een ervaren kleuterjuf.

We kiezen bewust voor kleine groepjes. We bakken ook brood met de kinderen. Ze ervaren zo het proces van graankorrel tot brood. De kinderen zijn vrij hieraan deel te nemen. We kijken wat de dag ons brengt en weten vooraf niet wat we allemaal gaan doen. Maar het zal ongetwijfeld fantastisch worden. Respect voor elkaar, dieren, natuur en materiaal vinden we heel belangrijk.

Ook zijn we bij Studio Mus zo afvalarm mogelijk! We brengen boterhamen en drinken mee in een herbruikbare brooddoos en drinkbus. Ook aangepaste kledij is aangeraden!

 • Voor kinderen van 3 jaar tot 7 jaar (je kan als ouder zelf het beste inschatten of het iets voor je kind is of niet, meestal zijn het kleuters die dit kampje volgen)
 • Op De Steenhoeve, Huybergsebaan 259, 2910 Essen

Meebrengen: Middaglunch in herbruikbare brooddoos, water in herbruikbare drinkbus, 1 stuk fruit,1 koek,  laarzen, regenjas

Moestuindagen

Op het prachtige, grote Kempengoudveld beleef je op en top de seizoenen.

Samen met Kempengoud hebben we een nieuw concept uitgewerkt. Op het prachtige, grote Kempengoudveld beleef je op en top de seizoenen. We willen kinderen het ritme en de smaak van de natuur laten beleven. Waar komen groenten en fruit vandaan? Hoe groeit dit? Het is een lang proces.

We willen met de kinderen graag alle stappen ervaren: zaaien, planten, onkruid wieden, oogsten, koken….

We gaan op ontdekking op het veld. We zaaien zelf, wieden onkruid, sprokkelen ons hout, maken een vuurtje, maken onze eigen soep of smoothie,… Ook heel veel vrij spelen en natuurlijk knutselen staat op het programma! We leven een hele dag buiten, in een kleine groep, op het ritme van de natuur onder het toeziend oog van een ervaren kleuterjuf.

In de voormiddag krijgen de kinderen een biologisch stuk fruit of smoothie en ’s middags bij de lunch eten we onze zelfgemaakte soep op.  We zijn een hele dag buiten, vergeet daarom zeker geen aangepaste kledij!

 • 1e kleuterklas tot 4e leerjaar
 • Kempengoud, Spurrieveld, 2910 Essen

Meebrengen: middaglunch in herbruikbare brooddoos, water in herbruikbare drinkbus, laarzen, regenjas.

Zintuigenkamp

Studio Mus meets de Talententuin!

Droom jij ook al van de zomer? Denkend aan zoemende bijtjes, de zon op je vel, even onthaasten, niks moet, kijken wat er op je pad komt? Dan is dit misschien wel iets voor jouw kind?

Wij nemen jullie kinderen letterlijk en figuurlijk mee op dat pad. We vertrekken op de boerderij (nadat we alle dieren verzorgd hebben) door de weilanden die grenzen aan de Kalmthoutse Heide richting de ‘Pilberg’. Een mooie wandeling (2 km) tussen de velden waarbij we onze zintuigen helemaal open zetten. We ruiken, voelen, ontdekken, horen,… alles komt aan bod!

En we komen helemaal tot rust in de natuur. We leven ons helemaal uit op de bergjes, bouwen hutten in het bos, zoeken waterdiertjes in de beek, maken kaboutertuintjes,

verzamelen schatten,…

Kortom, op en top vakantie! En dit alles onder begeleiding van een ervaren kleuterjuf en kindercoach.

In de namiddag krijgen de kinderen een koek. Er is ook extra water of thee voorzien.

 • 1e kleuterklas tot 3e leerjaar
 • De Steenhoeve, Huybergsebaan 259, 2910 Essen

Meebrengen: Middaglunch in herbruikbare brooddoos, water in herbruikbare drinkbus, 1 stuk fruit, laarzen, regenjas

Techniekenkamp op de boerderij

Studio Mus meets 'Eerste hulp bij techniek'

Zin in een super coole dag op de boerderij die volledig in het teken van techniek staat?

Samen met Johan van EHBT (www.eerstehulpbijtechniek.be) werkten we een leuke dag uit die gevuld zal zijn met verschillende technieken waarbij de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Leren metsen, hout bewerken, creatief met metaal,… voor elk wat wils! Ze mogen hierbij met ECHT en degelijk materiaal werken onder toeziend oog en deskundige begeleiding van Johan (leerkracht bouw) en mezelf. We gaan aan de slag met steen, waterpas, zaag, boormachine, schroeven, hout, … enz. Dat alles gecombineerd met vrij spel op de boerderij, het verzorgen van de dieren, crossen op de fietsen, go-cart rijden, tractorritje, enz. Wij hebben er al super veel zin in!! De dag zal weer veel te kort zijn.

 • 1e kleuterklas tot 4e leerjaar
 • De Steenhoeve, Huybergsebaan 259, 2910 Essen
 • Telkens van 9.30u tot 16u

Meebrengen? Middaglunch in herbruikbare brooddoos, water in herbruikbare drinkbus, 1 stuk fruit, laarzen, regenjas

In de namiddag krijgen de kinderen een koek. Er is ook extra water of thee voorzien.

De kinderen doen best speelkleren aan die vies mogen worden.

Creatief kamp op de boerderij

Studio Mus meets 'Andwerk'

Beginnen jou handen ook te kriebelen als je allerlei knutselmateriaal ziet? Wil jij ook graag nieuwe technieken leren of dingen creëren die je nog nooit eerder deed?

An (Andwerk) en ik werkten een super leuke creadag uit. Waarbij er heel wat nieuwe technieken aan bod komen zoals bijvoorbeeld punniken, prikvilten, werken met bloemen, aquarellen, enz.

De dagen zullen goed gevuld zijn en je zal op het einde naar huis gaan met heel wat mooie werkjes om je kamer op te smukken. Wij zijn van mening dat we liever aan een kwalitatief mooi product werken waarbij nieuwe technieken uitgebreid aan bod komen ipv kleinere werkjes. We werken hiervoor uitsluitend met mooi en degelijk materiaal met oog op duurzaamheid.

Kan jij je hier ook wel in vinden? Beginnen jou vingers ook al te kriebelen? Dan lijkt dit echt wel iets voor jou! We doen deze dagjes met twee zodat we voldoende leeftijdsgebonden kunnen werken. Uiteraard  kunnen de kinderen ook steeds genieten van de dieren verzorgen op de boerderij, vrij spelen, enz. Maar zal deze dag voornamelijk bestaan uit knutserellen!!

 • 1e kleuterklas tot 6e leerjaar (geboortejaar 2014 -2008)
 • De Steenhoeve, Huybergsebaan 259, 2910 Essen
 • Telkens van 9.30u tot 16u

Meebrengen? Middaglunch in herbruikbare brooddoos, water in herbruikbare drinkbus, 1 stuk  fruit, laarzen, regenjas

Wanneer? 3 juli : creatief met wol

In de namiddag krijgen de kinderen een koek.

Ze doen best kleren aan die vies mogen worden.