a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Kinderkampen

Kinderen een leuk vakantiegevoel geven vanuit één van de passies van Studio Mus, dat moet toch kunnen? Bekijk hieronder ons aanbod!

Boerderijkamp

Wat is er leuker voor kinderen dan buiten te ravotten en te spelen op een boerderij?

Als boerendochter groeide ik op tussen de weilanden en dieren. Een (zomer)vakantie stond gelijk aan : zon, rust, natuur, thuis zijn, rondstruinen, ontdekken, vervelen, fietsen, op de zandbergen spelen, moestuinieren, vrijheid, ademruimte,… en ga zo maar door. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Laat dat nu net hetgene zijn wat ik voor (mijn) kinderen ook zo belangrijk vind.

Tijdens deze dagen vinden we het heel belangrijk dat kinderen een fijn vakantiegevoel ervaren.

Niets moet! Ze moeten tijdens het schooljaar al zo veel. We ervaren vrijheid in ruimte en kijken  wat de dag ons brengt. Uiteraard binnen veilige, afgebakende grenzen onder het toeziend oog van een ervaren kleuterjuf.

We kiezen bewust voor kleine groepjes. . We kijken wat de dag ons brengt en weten vooraf niet wat we allemaal gaan doen. Maar het zal ongetwijfeld fantastisch worden. Respect voor elkaar, dieren, natuur en materiaal vinden we heel belangrijk.

Ook zijn we bij Studio Mus zo afvalarm mogelijk! We brengen een herbruikbare drinkbus, koekendoosje en/of brooddoos mee. Denk ook telkens aan regenlaarzen en goede regenjas.

  • Voor kinderen van 3 jaar tot 7 jaar (je kan als ouder zelf het beste inschatten of het iets voor je kind is of niet, meestal zijn het kleuters die dit kampje volgen)
  • Op De Steenhoeve, Huybergsebaan 259, 2910 Essen

Meebrengen: regenjas en laarzen (denk aan herfstig weer), drinkbus, koek

Bos en wei kinderkamp

Een ware speeltuin voor kinderen

Na een leuke wandeling komen we aan in een nog leuker bos. Het bos is voor kinderen altijd een leuk speelterrein. Maar ook een modderpad, weidse weide, fantastische beek, geheime gangetjes,… We komen vanalles tegen op ons pad en zullen ons niet vervelen. We trekken naar een mysterieus bos, vol leuke bergjes, kabouterhuisjes, geheime parcourtjes, enz… Ik heb er al zo veel zin in om zelf even helemaal terug kind mee te zijn. Ik ben er zeker van dat ze op het einde naar huis gaan met een gezonde blos op de wangen en mooie herinneringen. En… wie weet blijft er nog wel een klein beetje tijd over om de koeien een bezoekje te brengen.