a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  • Het winkelmandje is nog leeg.
a

Over Studio Mus

Even kennis maken

Ik ben Sarah, mama van twee lieve schatten Till (8 jaar) en Jet (5 jaar) en kleuterjuf van opleiding. Na 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Meer tijd voor mijn gezin en vingers die kriebelden, deden Studio Mus ontstaan.

Wat eigenlijk begon als hobby, voor mezelf wat creatief bezig zijn, groeide verder uit. Er kwamen vragen uit allerlei hoeken en die deden me springen.

Zo begon ik met enkele kaartjes te schilderen , dat deed me zin krijgen om hier meer mee te doen. Onder het motto: ‘u vraagt, wij draaien’ ontstaat er telkens weer iets nieuw waarvan ik deel mag uit maken. Daarbij blijf ik zelf steeds goed aanvoelen of het voor mezelf en mijn gezin wel klopt wat ik doe. We leren elke dag bij met vallen en opstaan.

Een hart voor (jonge) kinderen en creatief bezig zijn blijft mijn nummer 1. Daaruit ontstonden de boerderijdagen. De onderwijsgenen kan ik voldoende kwijt in de verschillende workshops en kinderkampen die ik aanbied.  Me-time vind ik terug in het schilderen. Studio mus lijkt wel een droom!

Waar komt die ‘mus’ nu toch vandaan? Mus is de bijnaam die mijn man me ooit gaf. En verder ben ik ook wel een beetje een huis-mus én creatieve mus… moet je het dan nog verder gaan zoeken?

Welkom op mijn website en hopelijk genieten jullie hier even hard van als ikzelf!

Liefs,

Sarah

Sarah Van Wezel

Creatieve Mus

Contacteer mij

Sarah van Wezel

 Kenis-Van Wezel BV
Kalmthoutsesteenweg 344
2920 Kalmthout

BE 0760.961.337

0485 62 70 12

info@studiomus.be