a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  • Het winkelmandje is nog leeg.
a

Op de boerderij

Ik groeide als kind op, op de boerderij ‘De Steenhoeve’.  Mijn ouders hadden een melkveebedrijf. Enkele jaren geleden nam mijn broer dat bedrijf over en verhuisde een deel mee. Mijn vader sloeg een andere weg in en kweekt nu verschillende rassen. Ook mijn grootouders woonden bij ons. Zij hadden de boerderij immers opgericht. Elke steen heeft mijn grootvader handmatig gemaakt én gelegd (vandaar de naam ‘De Steenhoeve’).  Wat een tijden, we kunnen het ons nu amper voorstellen. Het was vanzelfsprekend dat zij zo lang mogelijk naast ons bleven wonen.

Ondertussen zijn ze overleden en kwam hun kleine huisje leeg te staan. Ik voelde dat ik daar iets mee moest doen! Dat ik deze magische plek, waar ik opgroeide, moest delen. Dat dit een plek zou worden waar kinderen het naar hun zin zouden hebben, net zoals wij vroeger en mijn eigen kinderen Till en Jet op deze moment. Dat het een plek zou worden waar ze een beetje tot rust kunnen komen, in de drukte van alledag. Dat ze ruimte zouden hebben om te genieten van het buiten zijn en de dieren. Dat ze even niet te veel zouden ‘moeten’ maar meer vrijheid zouden ervaren. Want het buiten leven op de boerderij én dieren is altijd een match met jonge kinderen.

Bekijk hieronder het aanbod!

Kinderkampen

Alle activiteiten voor kinderen op de boerderij kan je hier vinden

Kinderfeestjes

Een feestje op de boerderij is altijd een goed idee!

Schoolbezoeken

Wil jij graag met jouw klas naar de boerderij op bezoek komen?

Bezoek op maat

Heb je zelf een fantastisch idee voor een bezoekje op de boerderij? Ik bekijk graag samen met jouw wat mogelijk is! Geen vraag is te gek om te stellen. Onder het motto ‘een nee heb je, een ja kan je krijgen’ ontvang ik graag jouw specifieke vragen!

​Contacteer me via info@studiomus.be