a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Speel Goed!

Het spel van kinderen fascineert me enorm!

Het spelen, spel en speelgoed van kinderen is één van mijn stokpaardjes. Als mama en kleuterjuf hecht ik hier veel belang aan. Goed speelgoed voor goed kinderspel. Liefst van al nog duurzaam, herbruikbaar, tweedehands,…

Ik inspireer graag anderen hierin en deel regelmatig foto’s en tips op mijn instagram en facebook pagina.

Voorlopig zijn leuke knutselpakketten een coronaspinsel dat ik alvast uitgewerkt heb, maar er is nog meer op komst dit najaar. Deze diy pakketten voor kinderen zijn herbruikbaar en/of recycleerbaar. Materialen die met zorg uitgekozen zijn!

Zaadbommen

Een diy pakket met bio potgrond, bio bentoniet en bloemenzaad om je eigen zaadbommen te maken. Drie keer plezier : de zaadbommen maken, uitgooien en nadien genieten van de bloemenpracht!

Natuurvlaggetjes

Een diy pakket om natuurvlaggetjes te maken. Ga op zoek naar mooie wildbloemen en planten en ontwerp zo je eigen lijn met 10 vlaggetjes. Ohja … er is ook wat spierkracht voor nodig!

Houten handwerk

Maak jouw houten handwerk dmv de handboortjes. Kies je eigen patroon, letter, figuur,… In een handomdraai (letterlijke én figuurlijk) maak jij de leukste cadeautjes om uit te delen.

Breivork

Met zuivere scheerwol en een houten breivork maak je de leukste armbanden, kettingen. Dit is een eerste stap naar het leren breien en punniken.

Knoopster

In dit pakket zitten 4 bolletjes katoendraad en houten knoopster. Via een eenvoudige techniek maakt je kind de leukste vriendschaps- en enkelbandjes. Het is echt verslavend!

Kastanje kunstwerk

In deze set zit alles om kunstwerkjes van kastanjes, eikels,… te maken met handboortjes. En de paddenstoel is achteraf nog bruikbaar om noten te kraken!