a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  • Het winkelmandje is nog leeg.

Speel Goed!

Het spel van kinderen fascineert me enorm!

Het spelen, spel en speelgoed van kinderen is één van mijn stokpaardjes. Als mama en kleuterjuf hecht ik hier veel belang aan. Goed speelgoed voor goed kinderspel. Liefst van al nog duurzaam, herbruikbaar, tweedehands,… Ik geniet er ook echt van als mijn kinderen heerlijk in hun spel zitten. Een ware lust om ze dan bezig te zien!

Ik inspireer graag anderen hierin en deel regelmatig foto’s en tips op mijn instagram en facebook pagina.

Hieronder kan je meegenieten van mijn aanbod voor jullie!

Cursus Speel Goed

Interactieve avond boordevol tips!

 

Vraag jij je soms af hoe kleuterjuffen het voor elkaar krijgen om kinderen een hele dag bezig te houden? Hebben jouw kinderen tonnen speelgoed, maar lijkt niets hen (lang) te boeien? Weet je niet meer wat vragen voor hun verjaardag/Sint/Kerst? Wil jij graag weten wat echt aanleunt bij de leeftijd tussen 2 en 8 jaar? Wil jij graag naar huis gaan met echte praktische tips? Wil jij geen massa’s geld uitgeven aan speelgoed en heb je ook oog voor de duurzame kant ervan? Wil jij tips om de speelhoek of de tuin helemaal kids-proof te maken?

 

Dan is deze interactieve avond echt iets voor jou! Ik heb een leuk programma uitgewerkt dat ik graag met je wil delen. Je gaat ook naar huis met een mini boekje voor al je tips.

 

 

Data:

15 oktober (VOLZET)

20 oktober (VOLZET)

21 oktober (VOLZET)

27 oktober bij Rozantiek, Statiestraat 90, Kalmthout, 19u 30

Prijs: € 14,95

 

(Deze avond boeken op jou locatie? Dan kan! Stuur me gerust een mailtje)

Speel Goed advies aan huis

Zit jij met je handen in het haar om je speelhoek thuis aantrekkelijk te maken of behouden?

Heb jij soms moeite om jouw kroost te entertainen? Wil je liefst van al dat ze zo leuk mogelijk spelen terwijl jij jouw ding kan doen? Hebben ze tonnen speelgoed, maar lijkt niets hen lang te boeien?

Ik kom bij jouw thuis om jouw speelhoek een make-over te geven. Al het speelgoed wordt onder de loep genomen totdat er een speelhoek ontstaat die aanspoort tot creatief, fantasievol en open-ended spel. Samen met jou kijk ik hoe je het anders kan inrichten, wat er bij de verschillende leeftijden past. Ik geef je tips mee wat je eventueel nog op de verlanglijst  kan zetten. Handig tegen Sinterklaas, Kerst of hun verjaardag!

 

Stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer informatie!

Ecologische knutselpakketten

Eenvoudige knutseldoosjes die herbruikbaar en recycleerbaar zijn!

Zaadbommen

Een diy pakket met bio potgrond, bio bentoniet en bloemenzaad om je eigen zaadbommen te maken. Drie keer plezier : de zaadbommen maken, uitgooien en nadien genieten van de bloemenpracht!

Natuurvlaggetjes

Een diy pakket om natuurvlaggetjes te maken. Ga op zoek naar mooie wildbloemen en planten en ontwerp zo je eigen lijn met 10 vlaggetjes. Ohja … er is ook wat spierkracht voor nodig!

Houten handwerk

Maak jouw houten handwerk dmv de handboortjes. Kies je eigen patroon, letter, figuur,… In een handomdraai (letterlijke én figuurlijk) maak jij de leukste cadeautjes om uit te delen.

Breivork

Met zuivere scheerwol en een houten breivork maak je de leukste armbanden, kettingen. Dit is een eerste stap naar het leren breien en punniken.

Knoopster

In dit pakket zitten 4 bolletjes katoendraad en houten knoopster. Via een eenvoudige techniek maakt je kind de leukste vriendschaps- en enkelbandjes. Het is echt verslavend!

Kastanje kunstwerk

In deze set zit alles om kunstwerkjes van kastanjes, eikels,… te maken met handboortjes. En de paddenstoel is achteraf nog bruikbaar om noten te kraken!