a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  • Het winkelmandje is nog leeg.

Voor scholen

Studio Mus komt naar je toe! Vanuit een groot hart voor kinderen, creativiteit, duurzaamheid en een knipoog naar de natuur wil ik mijn aanbod uitbreiden naar scholen toe.

Vilten natuurkunstwerkjes (natuurlijk knutselen)

We werken met zuivere scheerwol, natuurmaterialen, zeep,… en maken kleine kunstwerkjes. We volgen hierin sterk de seizoenen . Ik speel hier op in om de kinderen enerzijds de techniek aan te leren en anderzijds de middelen die de natuur en het seizoen op dat moment te bieden heeft.  Dit kan gezien worden als verwerking in een thema, uitstap, etc…

Deze workshop is aanpasbaar en op maat van jouw klas!

Vanaf 1e kleuterklas tot 4e leerjaar

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Seizoensschilderkunst (Aquarellen)

We werken met natuurlijke aquarelverf en gebruiken de nat-in-nat techniek (aquarel). De vormgeving is hierbij minder belangrijk, er is ook minder controle over het resultaat. Kinderen geven zich over aan de kleurbeleving die tijdens dit proces op gang komt. Ze leren kleuren ‘sturen’ maar ook ‘loslaten’. Lijnen en vormen worden meer losgelaten. Door te spelen met vloeiende kleur en de kleurbeleving centraal te zetten zonder resultaat gericht te zijn, komen kinderen creatief in beweging. Dit proces kan bijdragen naar het leren uiten en uitvoeren van hun ideeën. Ik wil iets, hoe voer ik dat uit, wat gaat het resultaat zijn. Het kan hen een fijn gevoel geven om op een eenvoudige manier tot een mooi resultaat te komen. We maken een werk verbonden aan het seizoen op dat moment.

Vanaf 1e kleuterklas tot 4e leerjaar.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.