a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Workshops voor volwassenen

Workshop punniken

Met punnikklos en pen aan de slag om een leuk woord te maken

Punniken is een oude techniek om van een draad een holle streng te maken, daarbij gebruik makend van een punnikklosje en een naald. Vaak kennen mensen dit nog wel van vroeger of hebben ze zo’n klosje thuis ergens liggen.

In deze workshop nemen we deze techniek terug op. Nadien gaan we van de streng een woord vormen dmv ijzerdraad. Het punniken op zich neemt best wel wat tijd in beslag. Kies daarom voor de eerste keer geen te lang woord. Ik help je op weg met het punniken, geef je tips en tricks en leer je hoe je een leuke naamhanger of woord kan maken. Op het einde gaat iedereen met zijn eigen werkje naar huis.

Cursus Speel Goed!

Interactieve avond boordevol tips!

Vraag jij je soms af hoe kleuterjuffen het voor elkaar krijgen om kinderen een hele dag bezig te houden? Hebben jouw kinderen tonnen speelgoed, maar lijkt niets hen (lang) te boeien? Weet je niet meer wat vragen voor hun verjaardag/Sint/Kerst? Wil jij graag weten wat echt aanleunt bij de leeftijd tussen 2 en 8 jaar? Wil jij graag naar huis gaan met echte praktische tips? Wil jij geen massa’s geld uitgeven aan speelgoed en heb je ook oog voor de duurzame kant ervan? Wil jij tips om de speelhoek of de tuin helemaal kids-proof te maken?

 

Dan is deze interactieve avond echt iets voor jou! Ik heb een leuk programma uitgewerkt dat ik graag met je wil delen. Je gaat ook naar huis met een mini boekje voor al je tips.

 

 

Data:

15 oktober  @ Finn en Julia (VOLZET),

20 oktober @ Finn en Julia (VOLZEZT)

27 oktober @ Rozantiek (nog enkele plekjes vrij)

Prijs: € 14,95

 

Deze avond boeken op jou locatie? Dan kan! Stuur me gerust een mailtje

Workshop modderkeuken maken

Wil jij ook jouw eigen modderkeuken maken voor je kinderen?

 

Heel binnenkort meer hierover….