a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Workshops voor volwassenen

Kom gezellig meedoen met één van de workshops

Workshop modderkeuken maken

Wil jij ook jouw eigen modderkeuken maken voor je kinderen?

Met de versoepelingen in het vooruitzicht mogen we in openlucht weer workshops organiseren. Laat dat nu net de perfecte locatie zijn om een modderkeuken in elkaar te flansen. Jaja, we (mama’s, papa’s, grootouders,…) gaan zelf aan de slag onder deskundige leiding van mijn handige harry. We recycleren allerlei materialen en maken een toffe, stevige modderkeuken voorzien van 2 kookplaatjes en een inox teiltje. We werken af met hangertjes, krijtbordverf,… en tussendoor nippen we eens van een drankje. De modderkeuken wordt na afloop bij je thuis geleverd (mocht deze niet in je auto passen). De plaatsen zijn wel beperkt. We willen iedereen voldoende kunnen helpen.
Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan moddertaarten maken, eikels bakken, ijsjes versieren,… Deze modderkeuken geeft zoveel speelmogelijkheden voor de fantasie van je kind. Zet ze weg in de tuin, geef zand en water en zet uzelf op uw terras en je zal zien wat er gebeurt . Je hoort je kinderen de eerste uurtjes niet meer. Vanaf heel jong tot 9 jaar zijn ze er zeker zoet mee!

Praktische info:
Data: voorlopig nog geen nieuwe datum gepland

Wil je er toch nog bij zijn? Aarzel niet om je op de wachtlijst te zetten door een mailtje te sturen naar info@studiomus.be
We voorzien jullie ook van een hapje en drankje
Achteraf wordt de keuken aan huis geleverd (Essen,Wuustwezel, Kalmthout of optioneel bij te boeken)
Prijs? €135