a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  • Het winkelmandje is nog leeg.

Workshops voor volwassenen

Kom gezellig meedoen met één van de workshops

Workshop modderkeuken maken

Wil jij ook jouw eigen modderkeuken maken voor je kinderen?

Nu het weer beter wordt, is het weer tijd om de workshop ‘modderkeuken maken’ van onder het stof te halen. Buiten flansen we een heuse modderkeuken in elkaar. Jaja, we (mama’s, papa’s, grootouders,…) gaan zelf aan de slag onder deskundige leiding van mijn handige harry. We recycleren allerlei materialen en maken een toffe, stevige, houten modderkeuken voorzien van 2 kookplaatjes en een inox teiltje. We werken af met hangertjes, krijtbordverf,… en tussendoor nippen we eens van een drankje. Dat belooft uren speelplezier voor je kroost.
Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan moddertaarten maken, eikels bakken, ijsjes versieren,… Deze modderkeuken geeft zoveel speelmogelijkheden voor de fantasie van je kind. Zet ze weg in de tuin, geef zand en water en zet uzelf op uw terras en je zal zien wat er gebeurt . Je hoort je kinderen de eerste uurtjes niet meer. Vanaf heel jong tot 9 jaar zijn ze er zeker zoet mee! Let op! De plekjes zijn beperkt, want we willen iedereen goed kunnen helpen.

Praktische info:
Data:  donderdag 23 juni om 19.30u tot 22u

Prijs: €140

Inschrijven? Stuur een mailtje naar info@studiomus.be

We voorzien jullie ook van een hapje en drankje
Achteraf wordt de keuken gratis aan huis geleverd als je in Essen of Kalmthout woont (andere gemeentes optioneel te bevragen)